Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lammeskind kan være med til at 

Har du brug for hjælp til, hvordan du kan få selv et billigt lammeskind til at passe ind i din boligindretning? Så har vi samlet 7 tips til, hvordan du kan bruge lammeskind til at indrette dit hjem med.

1. Brug det på sofaen

Dette bruger de fleste deres lammeskind til, hvor lammeskindet bliver placeret på armen af en sofa. Derved er det er perfekt til en lille ekstra pude til den der sidder der. Det er også med til at tilføje noget tekstur og bygge til rummet.

2. Brug det til de mindste

Hvis man har små børn, kan man bruge et lammeskind som underlag til dem. På den måde kan de ligge i en krybbe eller babyseng og være blødt placeret. Samtidigt gør teksturen på lammeskind at det kan facinere de små, og de har noget at lege med. Derved tjener det faktisk til flere formål

3. Som pude på en stol

Ofte hænger lammeskind også over stole i spisestuer, og er med til at give sjæl til rummet. Men det kan også bruges til at sidde på en stol. Så gør det både stolen mere behagelig at sidde på, samtidigt med at det er med til at skabe tekstur i rummet.

4. Ovenpå et andet tæppe

Lammeskind bringer ofte meget karakter til et værelse. Derfor kan man også anvede til at ligge ovenpå et andet tæppe for øjeblikkeligt at hæve rummet. Det hjælper, hvis det er et lille tæppe, eller hvis du har en større lammeskind.

5. Brug det som en hundeseng

Hvis man er indehaver af menneskets bedste ven, skal de naturligvis også lægge blødt og godt. Derfor kan man i en hundeseng placere et lammeskind, der både behager hunden, men samtidigt er pænt at se på.

6. Læg det ved din seng

Placer strategisk et lammeskind på hver side af sengen, lige hvor du og din partners fødder vil være. Det ser godt ud, og det gør det lidt lettere at trække dig selv ud af sengen hver morgen, hvis du ved, at du har det bløde tæppe til dine fødder at se frem til.

7. Brug det som et tæppe i et lille rum

Brug af et lille tæppe til at definere dette lille område i huset, og at tilføje tekstur til dit rum. Samtidigt er det en fantastisk måde at få nogle sensoriske fornemmelserne til dine fødder.