Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Går du og overvejer en psykolog i København? 

Hos korsaa.dk finder du den rette psykolog som kan hjælpe dig ud af livets vanskelige perioder og er en vej til at komme videre, når livet gør ondt eller er meningsløst, mere end nogensinde før. Der kan være mange grunde til at man opsøger en psykolog, for her for du muligheden for at arbejde med dig selv og dine tanker ned til mindste detalje.

Det kan f.eks være en god idé at gå til psykolog, hvis der er noget i dit liv som går dig på eller som  forringer din livskvalitet. Det kan både være af alvorlig men også af mindre alvorlig karakter. Nogle går også til psykolog, for rent af skær bare at tale med nogle. Dog kan du også få hjælp til både OCD (tvangstanker), depression, stress, mindreværd eller hvis du på et tidspunkt i dit liv har oplevet at blive mobbet, for det kan følge en rigtig langt i livet og gøre rigtigt ondt. At blive mobbet kan give følelsen af traume og tanker som ikke bare lige forsvinder. Her kan du altså få hjælp til at komme videre med dit liv. Du får hjælp til personlig udvikling, og du behøver ikke være i krise, det kan også bare være fordi du gerne vil lære dig selv at kende eller udvikle dig selv i større grad. 

Hvordan foregår en samtale hos en psykolog?

Bare rolig, du behøver ikke være nervøs for samtalerne. Det er ved hjælp af samtalerne at fokus er på først at identificere, hvad der er galt og hvor problemerne opstår og derefter at ændre de dynamikker, mønstre og mekanismer, der ligger bag symptomerne hos dig. Man arbejder med dine  tanker, følelser og handlinger. Du får både støtte og hjælp til at skabe indsigt i at forstå dine problemer for derefter at give dig værktøjer som kan forbedre din livskvalitet. For nogle tager det meget lang tid, at komme igennem en sine mønstre, problemer eller vaner, da der er meget der skal bearbejdes, men for andre, er det bare en kortere periode og et mindre forløb som der er brug for. 

Det er vigtigt at man har nogle at tale med, og det kan være svært for dine omgivelser altid, at forstå hvordan du har det og oplever hverdagen. Derfor er det godt, at have muligheden for at gå til psykolog og få talt ud om alle de ting du gennemgår til daglig. 

Du kan læse videre i artiklen Hvad er forskellen egentlig på terapi og parterapi?.

Leave a comment