Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

SystemKassen

SystemKassen er Smurfit Kappa Denmarks webshop, hvor du som kunde har muligheden for at afgive din emballagebestilling nemt, simpelt og online. På webshoppen er det nemlig muligt for dig, hurtigt at finde lige præcis den standardemballage, som du har brug for, og som passer til lige præcis din specifikke og unikke situation.

Hos SystemKassen lagerføres der altid et bredt sortiment af standard bølgepap, folde papkasser, vin – og gaveemballager, mellemlægsark samt postæsker. Og som noget ganske særligt forhandler de tilmed også massivpapemballager, bølgepap-containere samt diverse inpakningsmaterialer og emballagetilbehør. Dette kan eksempelvis inkludere; tape, kassefyld og træuld.

Alt dette finder du altså til en god pris på SystemKassens egen webshop.

Hvis du allerede ved hvilken størrelse kasse du skal bruge, eller kender målene på dit respektive produkt, så kan du ganske enkelt benytte dig af deres helt nye kasse-søger system. Dette gør det muligt for dig som kunde, at søge efter en specifik kasse størrelse (l x b x h), så du hurtigt og effektivt kan finde frem til det helt rigtige emballageprodukt, som du lige står og mangler.

Skulle det dog ikke være muligt at finde den rigtige emballage i de rigtige mål, så er du fri til at kontakte os, da den muligvis kan være at finde på vores restlagerliste.

Bæredygtighed

I dette nutidens samfund hvor miljø er en vigtig del af vores hverdag, er SystemKassen og virksomheden bag naturligvis ingen undtagelse.

Alle SystemKassens papemballager bliver nemlig produceret på Smurfit Kappas egne fabrikker i Danmark, og derfor kan de stå 100% indenfor både kvaliteten og bæredygtigheden af disse emballager.

Hos Smurfit Kappa produceres papir og emballage af både nye fibre og genbrugsfibre. Og de forpligter sig tilmed til at indkøbe og styre deres naturlige ressourcer på den mest effektive og ansvarlige måde i form af bæredygtig skovforvaltning i egne plantager og skove, samt gennemskuelige processer igennem hele forsyningskæden. Dette betyder altså med andre ord, at hele systemet er gennemsigtigt, og at der er ikke er nogle dele eller steder i processen der ikke synliggøres for alle, så man kan være sikker på, at bæredygtigheden bliver holdt.

Hvis man sætter det helt op i sort og hvidt, betyder det, at når du som forbruger handler hos SystemKassen, så kan du gøre det med god samvittighed, hvad angår produktionen af den papirbaserede emballage.

Så hvis du også ønsker at køb emballage til webshop, og på denne måde også gøre noget godt for miljøet, så er SystemKassens webshop stedet hvor du skal gå i gang med at lede efter dit næste emballageprodukt.

Leave a comment