Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

De fleste kender til Rolex og ved, at brandet står for nogle af de mest eksklusive ur. Et ur fra Rolex er nærmest en hel udsmykning i sig selv. Men hvad lægger til grund for anerkendelsen og populariteten? Og hvorfor er det lige præcis et Rolex ur, du skal købe, hvis du går med tanker om at erhverve dig et nyt ur? 

Kendt fra James Bond

Allerede da kalenderen skrev 1905 begynde det at pusle i London. Et nyt superbrand indenfor ure i allerhøjeste kvalitet, hvor der aldrig er blevet gået på kompromis med noget, var ved at sætte sejl. Efter kun ganske kort tid flyttede produktionen til Schweiz, nærmere bestemt Geneve, hvor flere større og anerkendte uremærker vælger at få produceret deres ure i dag, fordi schweizerne er kendte for at være meget omhyggelige og kvalitetsbevidste, når det kommer til ure. Derfor er Rolex urene også mest kendt for at være et schweizisk ur den dag i dag. Men faktisk er et ægte Rolex ur også kendt for noget helt andet. Den allerførste James Bond havde nemlig et Rolex ur på armen, da den første film rullede over skærmen og har siden dengang haft et ry for at være et af de mest prestigefyldte ure, som vi kan finde i dag. 

Fine materialer

Den solide historie og måden at være omhyggelig på er blot nogle af de mange grunde til at vælge et Rolex ur. Derudover er materialerne altid i højsædet. Det er materialer af allerfineste slags, der bliver nøje udvalgt og håndsamlet til hver enkel kollektion. Du vil derfor opleve, at urene virker meget helstøbte, hvilket Rolex i den grad også får mange roser for. Urene kan klare det meste, hvilket firmaet sikrer sig ved at lade hvert ur gå igennem flere, nøje afstemte tesst, inden det kommer ud til slutbrugeren. Urene kan blandt andet prale med at kunne overleve sammen en bjergbestiger på verdens højeste top, ligesom selv den dygtigste dykker sagtens kan tage uret med under vandets overflade. Alle ure bliver testet i forbindelse med sand, vand og en lang række andre elementer, inden de bliver godkendt. 

Et sikkert valg

I dag står Hans Wilsdorf Foundation bag det populære brand, som andre indenfor branchen kigger langt efter. Rolex baner vejen og er i skrivende stund dem i verden, der er størst, når det kommer til stilfulde ure. 

køb rolex, hvis du er til luksus, kvalitet og ønsker et ur helt udover det sædvanlige.

Leave a comment