Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Skal I have ny seng der hjemme, enten fordi den gamle er slidt eller fordi I er flyttet og I derfor gerne vil have en seng der passer ind eller fordi I er flyttet sammen og derfor er en enkeltmandsseng ikke nok? Uanset hvad grunden er for at I skal have ny seng, kan det være svært at vælge. Men er I to der bor sammen, er I nok kommet så langt i beslutningsprocessen, at I er blevet enige om en dobbeltseng. Men hvordan sikrer I, at I finder den helt rigtige og hvad skal I tænke over? Det får I en lille forsmag på her. 

Dobbeltsengen – den perfekte seng til to

I forhold til at en gennemsnitsdansker bruger 26 år af sit liv i sengen, kan vi vist godt blive enige om at det er vigtigt at vælge den rigtige seng. En dobbeltseng kan I både få som en kontinentalseng, en elevationsseng og en boxmadras. I har også mulighed for at vælge mellem et utal af størrelser, som sikrer at I kan finde lige præcis den seng som kan være i jeres soveværelse, sådan så I stadig kan komme rundt der inde. 

Husk på vi er alle forskellige 

Når I skal ud og købe en ny dobbeltseng, skal I selvfølgelig også vælge en madras. I den forbindelse er det virkelig vigtigt, at I tænker godt og grundigt over hvordan I hver især er og hvad jeres behov er for en madras. Mænd og kvinder er ikke ens, og derfor er der typisk en forskel i vægt, kropstype og måden I ligger på. Det kan derfor være en stor fejl at købe én stor eller to helt ens madrasser til jeres nye seng. Det kan være den ene madras skal være hård og fast og den anden madras blød og nærmest omfavne kroppen. Derfor skal I prøve en masse forskellige madrasser og vælge den der passer bedst til hver enkelt af jer. Det er ikke noget I kommer til at kunne se, når først sengen står i soveværelset. Men I vil helt sikkert kunne mærke en verden til forskel, hvis I ligger jer over i den andens side. Til gengæld er I begge meget tættere på at få en fantastisk søvn hver nat, som sikrer at I begge er dejlig udhvilet når I står op og dermed er klar til alle dagens gøremål. Så prøv jer frem når I skal vælge den nye seng og tag jer god tid. På den måde bliver I tilfredse med valget af jeres nye dobbeltseng.