Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Har du brug for nyt krydderi på sexlivet? Er det blevet lidt for kedeligt derhjemme i dobbeltsengen? Savner du nye sexoplevelser med din partner?

Så er sex i det fri, også kaldet dogging, måske det helt rigtige til at sætte fut i sexlivet. Tjek mulighederne ud her: Sex udenfor

Dogging pirrer alle deltagere

Det spændende ved dogging er at du får mulighed for at udleve seksuelle ønsker og fantasier. Hvis du er single, kan det være at du har lyst til at prøve en trekant med et par. Eller måske har du en fantasi om at være med på en kigger og se et par eller flere nyde hinanden. I så fald der dogging en spændende mulighed for at få nye oplevelser, der med garanti er pirrende. 

Hvor foregår dogging?

Du kan få nye sexoplevelser på flere måder, når du skal deltage i dogging: Det foregår f.eks. på rastepladser, på stranden eller i skovområder. På et dogging-kort kan du se, hvor der foregår sex i det fri i nærheden af dig. Der er rigtigt mange steder i Jylland, Fyn og Sjælland, hvor du kan deltage i dogging. 

Hvis du bliver medlem af en dogging-side, kan du oprette en profil og komme i kontakt med singler eller par i dit område, som også ønsker en på opleveren mht. fræk sex. Via chat-funktionen eller forummer kan du f.eks. kontakte kvinder eller par, som deler den samme interesse. 

Gode råd til din dogging-profil

Når du skal oprette en profil, er det en god ide at lægge en indsats i den tekst du skriver: Skriv gerne klart og velformuleret, med en god portion humor. Beskriv den dogging-oplevelse du søger og hvad du synes er vigtigt, f.eks. mht. aftaler og gensidig respekt, sikker sex og lignende. Hvis du skriver en god profiltekst og finder et godt foto, som er vellignende, er du allerede godt igang med at opnå nye kontakter. Tag gerne initiativ til at kontakte de profiler, som du synes er spændende og mather dine ønsker. 

Sexlegetøj giver ekstra krydderi på din doggin-oplevelse

Måske har du lyst til at bruge noget legetøj under dogging? Der findes forskelligt legetøj som er med til at give en god oplevelse, f.eks. dildoer i forskellige størrelser, kondomer med smag eller måske en vibrator? En penisring kan måske være en god ide til dig, der gerne vil sikre at stamina og seksuel udholdenhed ikke er noget problem under dogging. 

Dogging er en ny trend

Alt i alt er der mange grunde til at komme ud i det fri og dyrke sex med andre; du får nye frække oplevelser, ny føde til fantasien og nyt krydderi på parforholdet med dogging. Så vær med på trenden og kom ud i det fri til fræk dogging.