Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

7 kabalen

Hvis du også er en kort samt kabale elsker, så er du garanteret kendt med den famøse 7 kabale. Her er der tale om klassikeren over alle klassikere i den fantastiske verden, vi kalder kabaler. Kortentusiaster verden over er alle enige om, at dette er den mest fantastiske kabale der findes. Det skønne ved lige netop denne kabale, er at den har et universelt sprog. Dette betyder med andre ord, at det er et sprog der bruges af mennesker i alle aldre samt samfundslag og det er ligeledes en kabale, der samler kulturer. En kabale vi alle kan samles om.

Historien

Man kan rent faktisk sige, at 7 kabalen på en hvis måde altid har været til stede. Sådan føles det i hvert fald. Dog er det ikke muligt at sige med sikkerhed, hvor 7 kabalen har sin oprindelse og derved hvor den egentlig stammer fra. Når det så er sagt, er de fleste historikere enige om, at kabalen med stor sandsynlighed oprindeligt kommer fra Skandinavien eller Tyskland. Grunden til, at man har valgt at placere 7 kabalens oprindelse her, er at man har fundet kabalen omtalt i en tysk bog, der stammer helt tilbage fra 1700-tallet. Én ting er dog helt sikkert. Og dette er, at kabalen senere har fundet vej til resten af verden.

Der findes en super simpel grund til at netop 7 kabalen, er blevet en så populær kabale at lægge. Dette er ganske enkelt, fordi den er så nem at lægge og super overskuelig. Alle har med andre ord muligheden for at nyde et spil, store som små, unge som gamle, rige som fattige.

7 kabale blev i den grad spredt ud over hele verden tilbage i 1800 og 1900-tallet. I 90\’erne blev det dog en kabale der for alvor blev allemandseje, da Windows inkluderede spillet i deres nye styresystem. I dag følger 7 kabalen ikke længere med, som en del af Microsofts styresystemer, men det er dog stadig muligt for alle, at spille kabalen online.

I takt med at online spil er blevet så ekstremt populære på verdensplan har 7 kabalen fået en ny renæssance. Det er et spil der virker ekstremt afslappende, ganske enkelt fordi det ikke kræver det store. Man behøver ikke tænke videre over det, da reglerne nærmest ikke kunne være simplere. Udover dette er det naturligvis et spil, som alle har stiftet bekendtskab med, på et eller andet tidspunkt i deres liv.