Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hos Zency Aarhus kan du få effektiv massage af erfarne og uddannede massører. Det er en oplagt mulighed, uanset om du ønsker at få udbedret dine sportsskader, har problemer med generelle smerter eller ønsker at afstresse og forebygge.

Uddannelserne, du på hjemmeside kan læse dig til, at massørerne har, er bl.a. en fysiurgisk massør samt en anden med lægeeksamineret fysiurgisk massør og efterfølgende uddannelse som kropsterapeut og kranie sakral terapeut.

Du og din tilstand er i fokus

Massørerne hos Zency i Aarhus har flere års erfaring med håndværket, og de er målrettede efter at gøre en forskel for netop dig. Derfor er det ikke blot overordnede massager, der er i fokus – det er dig, der er i fokus. Når du forklarer om dine problemstillinger, vil det uddannede fagpersonale vide, hvordan de kan gå ind og hjælpe dig via grundig massage målrettet dine udsatte områder.

Det kan for nogle være grænseoverskridende at skulle lade andre tage hånd om deres krop. Derfor er tryghed et nøgleord, når du ankommer til en massagebehandling hos Zency. Når først du føler dig tryg, kan massagen begynde, og dette er mindst lige så vigtigt for, at du kan slappe af, så massagen har sin mest effektive og største effekt.

Selve behandlingen bliver tilrettelagt ud fra det, du fortæller og kommer med. Det kan være alt fra muskelspændinger, anspændthed, låsninger og andre dagligdagsproblemer, til de mere alvorlige som skader, der invaliderer dig i svær grad i hverdagen. Massage kan udrette meget, og der vil derfor være noget at gøre for netop dig i forhold til din personlige situation. Det kan være, at det kræver flere behandlinger.

Du kan prøve forskellige pakkeløsninger

Hos Zency i Aarhus har du mulighed for at prøve forskellige pakkeløsninger. Ønsker du fx en akut massage mod fx skader eller hold i nakke eller ryg, kan du vælge den lille pakke, hvor du modtager en halv times massage med fokus på de udsatte områder.

Den mellemste pakke giver en times massage, og denne mulighed er oplagt til dig, der oplever smerter i hovedet eller nakken, eller som har markante smerter andre steder i kroppen. Skader, overbelastning og generelle dagligdagsproblemer er ved denne behandling i fokus.

Ved luksuspakken får du halvanden times massage. Hvis du er plaget af flere problemer, smerter eller skavanker, kan denne massage kommer hele vejen rundt i kroppen. Du bør desuden vælge denne, hvis du ønsker en effektiv restitution og forebyggelse af potentielt tilbagevendende problematikker.

6 Comments

 • Konrad T.
  Posted 24. marts 2021 2:00

  Fedt Lehmkjaerbye.dk Jeg undrer mig lidt over titlen, men ellers god læsning! Konrad

 • Elliot G.
  Posted 22. juni 2021 3:00

  Heey Lehmkjaerbye.dk
  Kan i ikke sætte nogle kilder på når i skriver nyheder? Venligste hilsner fra, Elliot G.

 • Benjamin H. S.
  Posted 22. juli 2021 3:00

  Hej, Lehmkjaerbye.dk Og hvorfor så det?
  Pft.. Benjamin

 • Freja A. H
  Posted 16. januar 2022 2:00

  Lehmkjaerbye.dk Kære,
  Fedt fedt fedt! 😉 De bedste hilsner. Freja

 • Karl A. G.
  Posted 22. februar 2022 2:29

  Heej
  Har i nogen til at stå for jeres hjemmeside eller gør i det selv? Mvh., Karl A. G.

 • Pelle J.
  Posted 24. marts 2022 2:00

  Heey Lehmkjaerbye.dk
  Hvem siger det? 😛 De bedste hilsner, Pelle

Leave a comment