Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mange danskere går og leder med lys og lygte efter en god ‘sidegesjæft’ – men hvad helt præcist er det, og hvorfor er det værd at have? 

En sidegesjæft er en indkomst som du har ved siden af dit fuldtidsarbejde/studie, der giver dig en smule ekstra penge at lege med hver måned. Mange mennesker vælger at bruge deres passion, og på sigt udvikle det til en god sidegesjæft – eksempelvis maleri, lerarbejde eller billeder.

Men det kræver ofte en smule kapital at få sat en god sidegesjæft op, og derfor er denne artikel dedikeret til at informere dig om hvordan du kan skrabe nok penge sammen til at følge din drøm om en solid indkomst. 

Mulighed 1 – Spil- og Oddsing

Hvis du har en lille spillefugl i maven, så vil du nok foretrække denne mulighed, der selvfølgelig handler om at lave lidt ekstra penge ved at spille og oddse – eksempelvis på Roulette-spil.dk. Det smarte ved at gå med gambling som din sidegesjæft i starten er at det meget hurtigt kan komme til at gå rigtig godt – hvis du selvfølgelig gør det rigtigt. 

Der er nemlig mange veje til rom, når det kommer til at spille og den jeg vil lære dig om nu er måske den mest sikre af dem alle. I denne metode spiller du på sikre kampe og sikre udfald og vinder godt nok kun små beløb, men du vinder ofte – og det er lige præcis det det hele handler om. 

Mulighed 2 – Sælg ud af tøj og andet

Hvis du, ligesom mange andre danskere, er elendig til at smide dine gamle sager ud, så kan dette være din kapital til at komme i gang. Ved at tage dine gamle sager til en pantsætter er der gode chancer for at du kan komme til at lave mange penge på det, og dermed have den fornødne kapital til at komme i gang. 

Dette er dog ikke helt bæredygtigt på lang sigt, da du før eller siden vil komme til at løbe tør for gamle ting, og der er ikke meget ved at sælge sine helt nye ting igen. 

Hvis du når dette punkt og stadig har blod på tanden kan du begynde at gå på jagt efter modemærker i genbrugser, og sælge ud af det på diverse modesider – tro det eller ej, men der bliver smidt virkelig meget modetøj til genbrugser, og i genbrugserne er de ligeglade med hvilket mærke de har med at gøre.

Leave a comment