Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hvis du står og har brug for penge, men står i RKI og derfor har svært ved at låne i hvertilfald til en fornuftig rente, kan du overveje at pantsætte dine ting i stedet. Kviklån 30 dage er en online pantlåner, hvor du kan pantsætte dine ting og det har ikke nogen betydning at du står i RKI.

Hvordan foregår pantsætning

Hvis du har noget af værdi, som du ønsker at pantsætte foregår det på følgende måde.

Pantelåneren køber dine værdigenstande for omkring 50% af værdien og du kan så inden for en aftalt periode, købe dine ting tilbage til den pris du fik for varen + en aftalt ekstra pris. Den ekstra pris afhænger af hvorlænge dine ting har været pantsat. Det er muligt at forlænge perioden, men så skal du være opmærksom på at tilbagebetalingsprisen stiger. Du har også mulighed for at købe dine ting tilbage før tid og så falder prisen. Hvis du ikke har mulighed for at købe dine ting tilbage, beholder pantelåneren dine ting og kan selv sælge dem videre.

Pantsæt og få pengene hurtigt

Hvis du vælger at pantsætte dine ting og har acceptet pantelåners tilbud, skal du underskrive kontrakten og overgive dine ting til pantelåneren. Derefter vil du indenfor en time modtage pengene på din konto.

Pantsætning cr. lån

Om det ene kan betale sig cr. det andet kommer an på flere ting. En af dem er blandt andet hvor længe du har brug for at tilbagebetale pengene. Den anden er hvad har du af muligheder for at låne og til hvilken rente. Hvis du står i RKI, vil et almindeligt lån være meget dyrt og der vil være mange krav til dig, før du kan få lov til at låne. Da det ikke har nogen betydning om du er i RKI, hvis du vælger at pantsætte kan det være et godt og interessant alternativ. Du kan sammenligne de 2 tilbud og finde det bedste og billigste alternativ ved at kigge på, hvor meget du kommer til at betale for at få dine ting igen og hvad du skal betale i renter for at låne pengene i samme periode.  Det er vigtigt at det er samme periode eller kan du ikke sammenligne.