Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Skal der være fest, så lad der være fest!

Står du og skal holde fest, studentergilde, bryllup, konfirmation eller fødselsdag – og ønsker du dig en fest, både du og dine gæster sent vil glemme – skal du leje en mobilbar! På den måde får du mulighed for at danne rammerne om en fest, der foregår lige hvor du ønsker det, og hvor du helt selv kan være tovholder på projektet.
Med andre ord er det hele op til dig!
Dine ønsker og behov er det vigtigste at opfylde, og du behøver ikke at røre en finger selv. Du skal bare sørge for at være festens midtpunkt, så sørger vi for resten!

Den mobilebar sikrer dig og dine gæster lækre og attraktive drikkevarer hele festen i gennem, og du behøver derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt du har købt nok drikkelse ind.
Bare rolig, denne kedelige del, er der andre, der sørger for. Lageret er fyldt og der vil blive serveret så længe, du ønsker det.
Det enste du skal have fokus på er, at nyde DIN fest i selskab med de mennesker, du holder allermest af. 
Fortvivl ej, din fest stopper altså ikke pludseligt, fordi barskabet er tomt – tværtimod! 

Så, skal der være fest – så lad der være fest! Og lad det gerne blive en mindeværdig, sjov, anderledes og personlig én af slagsen. Ved Leje af mobilbar sikrer du, at dine gæster ikke går tørsige hjem, at festen får et personligt præg og at hverken du eller andre gæster, må agere bartender aftenen lang. Du kan derimod være til stede, hvor alt det sjove sker. Så hold dit livs bedste fest!

Lækre drinks lavet med professionalisme

Ved Leje af mobilbar serveres der lækre, professionelle drinks, som de færreste selv kan mikse sammen – bare lige sådan!
Skal man fejres rigtigt, skal det også gøres ordentligt, og derfor er kvaliteten af drinks heller ikke noget, man skal gå ned på.
En velsmagende og forfriskende drink er noget, der får dine gæster til at stå i kø ved baren. Det bliver festen, der bliver snakket om i årevis – altid med bemærkningen om, de gode drinks du bød dem.

Gode drinks og lækre drikkevarer skal man aldrig gå ned på!

Samtidig sørges der også for, at der er noget for enhver smag – ingen gæster skal gå tomhændet eller utilfredse fra festen. 

Så skab gode minder, glade dage og en fantastisk fest ved at leje en mobilbar. Til glæde for både dig og dine gæster! 

3 Comments

 • Asger I.
  Posted 15. marts 2021 2:00

  Hawdy, Lehmkjaerbye.dk
  Interessant! 🙂 Rigtig god aften. Asger I.

 • Magnus V.
  Posted 12. august 2021 3:00

  hej Lehmkjaerbye.dk Dejlig læsning 😀
  Dbh

 • Victoria U.
  Posted 10. november 2021 2:00

  Lehmkjaerbye.dk – Fedt,
  Syntes der er en super fin artikel. ;-P
  Pft., Victoria U.

Leave a comment