Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Selvom det er de færreste der tænker over det i deres daglige liv, så kan der faktisk være en del penge at spare årligt ved at gå sit hus i sømmene og vurdere om det lukker nogle ekstra penge ud, steder hvor det ikke bør.

Der findes efterhånden millioner af forskellige råd til hvordan du kan spare kroner og ører hist og her, og det er denne artikel en hyldest til. Penge sparet er som sagt penge tjent, og der er få ting i livet der er ligeså irriterende som at kaste penge ud af vinduet efter noget man ligeså godt kunne have fået billigere. 

Hulmursisoleringen – spar penge og energi.

Det der med at leve så bæredygtigt som vi mennesker overhovedet kan er kun blevet vigtigere de seneste par år – der er virkelig kommet fokus på hvordan du får mere energivenlige huse og hvordan du som menneske kan sænke dit co2 aftryk. 

Der findes et utal af måder derude og for mange handler det egenligt mest om at bruge sund fornuft. En af de gode måder du kan spare energi på og potentielt set rigtigt mange penge i det lange løb er ved at isolere din ejendom – mere specifikt hulmursisoleringer.

Hvad er hulmursisolering?

Det ligger lidt i navnet, men en hulmursisolering er en isolering af det hulrum, der er imellem de to rækker af mursten, som mange ældre huse er bygget med. Problematikken med hulmure er at der godt kan finde på, specielt i ældre huse, at strømme varme ud i disse hulrum hvor det selvfølgelig møder kulden udefra.

Her kan en hulmursisolering i høj grad være med til at spare dig og din bedre halvdel penge i det lange løb. Der er nemlig udsigt til nogle irriterende ekstraudgifter hvis dette hulrum får lov til at have det både lidt fugtigt og lidt rart her i forår og sommerperioden – det øger nemlig risikoen for at du får skimmelsvamp i din bolig – og det er hammerdyrt at få fikset.

Hvad kan jeg spare?

Der er faktisk en hel del kroner og ører at spare ved at overveje en sådan løsning her. Hvor meget du helt præcist svarer afhænger selvfølgelig af dit nuværende energitab og størrelse på hus – undersøgelser har dog vist at folk der får fortaget en hulmursisolering kan spare op til 4.000 i energi på årsbasis – så den har da tjent sig hjem efter et par år.

Læs meget mere på Bygtek.dk.