Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Der er ikke mange virksomheder der ikke ønsker at få flere kunder og en af de måder man i dag får flere kunder sker via internettet og sin hjemmeside. For at flere kunder skal finde dig på internettet er det vigtigt at være god til SEO for med mindre at man på de søgeord som nye kunder bruger til at søge på ens produkter er på side 1 på Google og helst i top 3 før man ikke kunden. Over 80 procent af alle nye kunder klikker på en af de første på side 1. For at finde ud af hvilke ord potentielle kunder bruger, laves der en Analyse af SEO og på baggrund af den laves hjemmeside teksterne.

Du kan selv lave SEO

Det er muligt selv at lave det nødvendige SEO arbejde på din hjemmeside. Der findes godt med materiale og det er relativt nemt at lære. Det er dog et tidskrævende arbejde og med mindre at du ved at du har tid og lyst, bør du få et bureau til at lave det. Der er mange penge at hente ved at sikre sig at SEO er lavet korrekt. Det er ikke den virksomhed der har det bedste og billigste produkt, der får kunden. Det er den virksomhed, som får lavet SEO og som er bedst til det. Husk at fortælle din webdesigner og programmør, hvad de skal gøre for at din hjemmeside bliver mere SEO venlig, da de ikke nødvendig er gode til SEO. Den ene er god til at programmere og den anden er god til at lave flotte og smukke hjemmesider. Men laves en hjemmeside i samarbejde vil du få den absolut bedste hjemmeside.

Husk links

Udover at det er vigtigt at din hjemmesides tekst indeholder de rigtige søgeord, er det vigtigt at have links. Både links der fører videre til andre sider på hjemmesiden og links, der føre videre til andre hjemmesider eller til din. Især links fra andre virksomheder, aviser eller blogs er gode at få. Google vil anse din hjemmeside for mere relevant end andres, hvis du får gode links fra andre som anbefaler dig. Googles opgave er at give dem der søger via Google, de bedst mulige sider og hvis andre anbefaler dig, anser den dig for at være god og vigtig.