Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Få ben klar til sommer – Uden karsprængninger

At gå rundt i short og sommerkjoler er for mange en af de bedste dele ved sommeren, og er noget som alle skulle have lov til at gøre. Desværre er der mange, som ikke tøj eller bliver usikre, grundet generende karspræninger på benene. Det er ikke noget som man burde behøve være utilpas over, men alligevel er de til stor fysik og især kosmetisk gene for mange, som ville ønske, at de kunne slippe af med dem. Karsprængninger kan opstå af mange grunde, som eksempelvis genetik, miljø, levestil og vægt. Det vil altså sige, at alle folk i alle aldre og baggrunde kan få karspræninger, og det er helt normalt at opleve det. De kommer, når blodårene når op til det øverste lag af huden og derfor kan ses igennem. De kan variere meget i størrelse og farve, men de fleste oplever at få dem på et tidspunkt. Så om dine karspræninger er små og røde, eller store og blå eller sorte, så er det altså ikke noget du behøver være bekymret for. Men det kan stadig være at du gerne vil slippe af med dem.

Hvordan slipper man af med karspræninger?

Du kan hos en skønhedsklinik få lavet en behandling med Sklerosering mod karsprængninger. Her kan du få booket en undersøgelsestid først, så du kan snakke med sygeplejersken eller lægen der om, hvad der ville give mening for dig at få lavet, og om sklerosering ville hjælpe hos dig. Det er en gennemtestet process som er meget skånsom selv overfor sensitiv hud, og som kan virke for alle. Men det kan stadig være meget rart at have en uforpligtende snak inden, hvis du er i tvivl om processen, eller har nogle spørgsmål du gerne vil have svar på.

Herefter kan du få en reel tid, hvor der vil blive taget sig af dine ben. Det er enkelt at få gjort, og meget forsigtigt på benene. Det fjerner karsprængningerne, så de ikke længere kan ses, og derfor giver et mere ensformigt look. Så kan dine ben være samme farve over det hele, og du kan være tryg i at gå i korte shorts igen. Behandlingen kan bruges på alle uanset alder og baggrund, og du kan være sikker på at være itrygge hænder under hele processen. Det kan virke uoverskjueligt at have dem på benene, men det er slet ikke så svært at fjerne igen.